Galerie de la festivitatea de premiere
Credit Foto: sina.cn

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul finalei
Galerie videoclipuri la sfârşitul ştirii

Simona Halep a încheiat odată cu finala turneului WTA Premier “Qatar Total Open” o săptămână excelentă, începută cu cele două victorii decisive pentru succesul istoric al echipei României în sferturile de finală ale Fed Cup şi continuată cu alte 3 izbânzi aici, dar şi cu sfârşitul primului set şi începutul celui de-al doilea de astăzi, în care şi-a dat întreaga măsură a valorii (seria celor 18 puncte, la sfârşitul ştirii).
Cum nici forţele ei fizice nu sunt inepuizabile, putem să ne arătăm la fel de satisfăcuţi ca ea, în discursul de acceptare a trofeului de vicecampioană (la sfârşitul ştirii).

Elise Mertens a câştigat – după a 3-a victorie consecutivă la o jucătoare din top 10 WTA – al 5-lea şi cel mai important titlu al carierei, primul de categoria Premier şi va urca datorită celor 410 puncte nete obţinute (470 acum – 60, pentru turul 2, anul trecut) până pe locul 16 WTA. Ea a fost recompensată cu un premiu financiar în valoare de 158.895 USD.

Simona rămâne cu acumulările cuvenite calificării  în finală – care îi vor permite să urce pe locul 2 WTA – şi cu un premiu financiar în valoare de 84.850 USD.

Galerie videoclipuri (4):
Cele 18 puncte câştigate la rând de Simona, cele mai frumoase 5 puncte ale ei de la Doha, discursul vicecampioanei şi rezumatul partidei


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.