Embed from Getty Images

Slideshow – 3 imagini din timpul partidei

Simona Halep a obţinut astăzi a doua victorie la WTA Premier 5 “Dubai Duty Free Tennis Championships”, după ce a învins-o la fel ca săptămâna trecută  în aceeaşi fază turneului Premier Doha, pe Lesia Tsurenko.

În partida din optimile de finală ale turneului de la Dubai:

Simona Halep (2 WTA) [3] – Lesia Tsurenko (Ucraina, 23) 6-3, 7-5

Partida a durat 1h21′.
În primul set, începând cu ghemul 3, Simona a câştigat toate jocurile în care a primit – 4 la număr – şi a pierdut doar două dintre cele în care a servit.
Tsurenko a început mai bine manşa a doua: break în primul joc, pe care l-a consolidat, dar Simona a revenit şi a egalat. De la 2-2 la 4-4 s-a câştigat cu serviciul, dar în jocul 9, românca a mai trecut printr-un moment de cumpănă, când Tsurenko a câştigat din nou cu returul.
De la 4-5, 0-15, întărâtată, jucătoarea noastră s-a dezlănţuit şi urmare a unui joc – fără exagerare, extraordinar – a câştigat ultimele 12 puncte ale partidei (8 dintre ele pe serviciul adversarei) şi s-a calificat în sferturile de finală

Simona acumulează 190 de puncte nete, un premiu financiar în valoare de 59.960 USD şi o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Belinda Bencic (Elveţia, 45) – Aryna Sabalenka (Belarus, 9) [8], care va închide programul zilei.

Galerie videolcipuri (4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.