Credit Foto: Jimmie48 Photography

Irina Begu nu a avut o zi bună astăzi la WTA International “Toyota Thailand Open presented by E@”.
Cu un serviciu ezitant – 6 duble greşeli, niciun as – şi mai ales sub imperiul unei stări mentale negative ea a pierdut partida din optimile de finală (R16):

Saisai Zheng (China, 42 WTA) – Irina Begu (71) 6-2, 6-4

Partida a durat 1h32′.
În primul set, în care niciun ghem nu a avut nevoie de avantaje, Zheng s-a distanţat repede la 5-1, Irina a recuperat un break, dar chinezoaica a încheiat imediat pe serviciul jucătoarei noastre.
În setul 2, Irina ne-a dat speranţe că vom asista la una din revenirile ei, căci a condus cu 4-2 – 5 din cele 6 ghemuri se câştigaseră cu returul – dar din acel moment jocul ei s-a dezintegrat – a pierdut 11 puncte la rând.
S-a şi enervat, a distrus o rachetă, iar când s-a calmat a opus o rezistenţă dârză în ultimul joc al partidei – era la serviciu – căci după ce a salvat o minge de meci la 30-40 a ratat 4 oportunităţi de a restabili egalitatea în set, insuficient însă pentru a repara momentul de degringoladă de la mijlocul manşei.

Irina rămâne cu acumulările cuvenite calificării în optimi şi va mai coborî cel puţin 3 locuri în clasamentul WTA, deoarece pierde 25 de puncte nete (30 aici – 55 pentru optimi la Premier St. Petersburg 2018).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.