După ce am studiat lista de înscriere a turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia” (14-21 septembrie), care pentru moment – înainte de eventuale retrageri – este aproape perfectă, căci le cuprinde pe 42 din primele 43 de jucătoare ale ierarhiei, să ne aplecăm şi asupra celei din calificări, unde sunt acceptate direct două jucătoare românce.

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Acestea sunt Irina Begu (70 WTA) şi Sorana Cîrstea (77). Pe lista rezervelor, în poziţiile 6 şi 7 (au nevoie de 6 / 7 retrageri de pe ambele liste pentru a juca în calificări) sunt Patricia Ţig (86) şi Ana Bogdan (87).

Prima jucătoare prezentă deocamdată pe lista calificărilor este Catherine Bellis (90, clasament potejat – 43), iar ultima acceptată (cut off) este Sorana.

Tabloul va fi de 32 de jucătoare, 28 acceptate direct plus 4 wild card-uri. După două runde, 8 dintre ele vor promova pe tabloul principal.

Lista de înscriere în calificări – WTA Roma

Lista de înscriere pe tabloul principal – WTA Roma

2 COMMENTS

 1. Buna ziua!

  Din articolele mai vechi despre acest turneu, dar si despre alte turnee, am citit ca se va juca fara spectatori.
  Sunt vesti noi despre acest subiect?
  In plus, cum se pot obtine mai multe informatii despre returnarea banilor pe bilete sau posibilitatea de a le folosi la o editie viitoare?

  Se cunoaste situatia neplacuta de anul trecut.
  Cum putem afla mai multe detalii? Pe site-ul oficial nu apare nimic legat de acest subiect. Este o tacere continua si deranjanta.
  Multumesc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.