Simona Halep a câştigat a 3-a partidă la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia” – fără set pierdut – a 12-a consecutivă în circuit – după cele 4 pentru titlul de la WTA Premier Dubai şi 5 pentru cel de la  International Praga – şi a 18-a a sezonului 2020, în care  a suferit doar două înfrângeri.

Embed from Getty Images

Imagini din timpul partidei

În partida care a contat pentru sferturile de finală:

Simona Halep (2 WTA) [1] – Yulia Putintseva (30) 6-2, 2-0

Partida a durat 47′.
Început echilibrat de partidă, Putintseva având la 1-1 două mingi de break, la 40-15. Simona le-a salvat, în jocul următor a câştigat la primire – la 30 – şi de-acolo, eliberată de presiune s-a dus glonţ spre finalul setului, pe care l-a închis cu încă un break, acum la 15.
După primele două jocuri ale celui de-al doilea set, câştigate tot de Simona, la avantaje, Putintseva a abandonat. Ea primise îngrijiri medicale şi în timpul pauzei dintre seturi.

Simona a rămas pe teren, după încheierea partidei ca să se mai antreneze cu Darren şi Arti, coborâţi din tribune.

Simona se califică pentru a 5-a oară în semifinalele turneului de la Roma, după ediţiile din 2013, 2015, 2017 şi 2018, la ultimele două ea avansând în finală.

La actuala ediţie a acumulat deocamdată a acumulat 350 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 80.000 €.

În semifinalele turneului ea o va întâlni pe învingătoarea din partida Victoria Azarenka (14) [SE]Garbiñe Muguruza (17) [9], care se va juca puţin mai târziu.

Galerie videoclipuri (3)
Ultima minge a partidei, mingea de set şi un punct reuşit frumos de Simo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.