Patricia Ţig a câştigat a doua partidă la WTA International “TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul” şi revine în sferturile de finală ale unui turneu din circuit, după WTA International Hua Hin (10-16 februarie) 2020.

Patricia, în timpul partidei de astăzi, a celei de ieri şi cu fetiţa ei, Sofia
Credit Foto: Tennis Championship Istanbul

În optimile de finală ale WTA International “TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul” ea a eliminat o jucătoare cotată printre capii de serie:

Patricia Ţig (88) – Misaki Doi (Japonia, 81) [8] 6-2, 6-0

Partida a durat 1h4′.
Partida a început cu 3 break-uri, în urma cărora Patricia a rămas în avantaj. Ea a pierdut ultimul joc din meci pentru 3-2. Pe următoarele 9 le-a câştigat având doar de două ori nevoie de prelungiri – ambele dăţi în primul set. În al doilea, jucătoarea noastră nu a pierdut decât 7 puncte. Diferenţa finală la acest capitol a fost 58-26.

Patricia acumulează deocamdată 60 de puncte WTA, care îi vor asigura luni un nou clasament maxim al carierei, cel vechi fiind 80 WTA / 2 martie 2020. Pentru moment ea se clasează pe locul 74 WTA în clasamentul live (neoficial), iar numărul jucătoarelor încă active aici, care îi pot ameninţa poziţia este mai mic de 5.

Premiul financiar este în valoare de 5.006 USD, iar următoarea adversară va fi decisă în partida Margarita Gasparyan (117) – Rebecca Peterson (48) [2], care va începe imediat.

Partida Patriciei din sferturi se va disputa mâine (vineri) şi este programată a 4-a de pe terenul central, ora aproximativă la care va începe fiind 20.30.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.