Aryna Sabalenka a câştigat la WTA Premier “J&T Banka Ostrava Open” al doilea titlu al sezonului – după Premier 5 Doha şi al 7-lea titlu al carierei, toate pe hard:

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Finala disputată azi s-a încheiat cu rezultatul:

Aryna Sabalenka (12 WTA) [3] – Victoria Azarenka (14) [4] 6-2, 6-2

Partida a durat 1h8′.
Meciul a început într-o notă de echilibru, dar de la 1-2, Sabalenka a pus stăpânire pe joc, a deschis unghiurile din ce în ce mai bine – cum o face mai mereu în utlima vreme – şi a venit des la fileu, unde şi-a pus în valoare şi calităţile de dublistă. Azarenka nu a reuşit să opună decât o rezistenţă palidă, fiind obligată să se retragă în defensivă.
Setul 2 nu poate fi comentat în tiparele normale, căci după ce a câştigat primul joc, Vika s-a simţit rău, a acuzat dureri de cap – a primit de două ori îngrijiri medicale – şi a făcut practic figuraţie pe teren până la sfârşitul partidei, jucând din inerţie. Ultima tresărire a avut-o în jocul 6, când şi-a adunat puterile pentru un ultim joc câştigat, la primire.

Aryna va urca în urma acestui rezultat pe locul 11 (în locul Belindei Bencic). Premiul ei financiar este în valoare de 50.000 USD, iar al Vikăi, de 30.000 USD.

18 - 24 ian 2021
Săptămâna aceasta nu se desfășoară nici un turneu

Galerie videoclipuri (3)
Mingea de titlu, discursul campioanei, GIF- Aryna şi trofeul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.