Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini:
Mihaela
şi Fiona în timpul partidei de astăzi

Astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA International “Ladies Championships Lausanne”, Mihaela Buzărnescu a pierdut a doua partidă pe care a disputat-o aici:

Fiona Ferro (Franţa, 98 WTA) – Mihaela Buzărnescu (55) [4] 1-6, 7-6(2), 7-5

Partida a durat 2h21′.
Un început excelent al Mihaelei, care de la 1-1 a câştigat 7 jocuri la rând, acestea asigurându-i primul set şi conducerea cu 2-0 în al doilea.
Au urmat câte un break de fiecare parte, astfel că jucătoarea noastră a rămas cu un avantaj pe care şi l-a apărat până la 5-2. Din acel moment lucrurile au început să scârţâie, Mihaela pierzând un joc de serviciu (la 30) şi două de retur (la 30 şi la zero), iar în tie-break a început să puncteze târziu (la 0-6).

În setul decisiv, jucătoarele au schimbat break-uri în jocurile 7 şi 8, iar meciul părea că se va încheia cu tie-break, mai ales că la 5-6, Mihaela – pe serviciul ei – ajunsese la 30-0. Dar 4 puncte consecutive ale franţuzoaicei au pus capăt unei partide după care jucătoarea noastră rămâne cu satisfacţia platonică a celor 109 puncte câştigate, faţă de 104 ale adversarei.

Mihaela pierde 80 de puncte WTA nete – 30 obţinute aici, minus 110 pentru semifinalele de la International Bucureşti 2018 – şi va regresa cu cel puţin două locuri în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.