Au început să fie exprimate intenţiile de participare şi pentru turneul WTA International “Top Seed Open presented by Bluegrass Orthopaedics”, programat în a doua săptămână de după reluarea circuitului, 10-16 august. 
Turneul va fi găzduit de oraşul Lexington, Kentucky şi se va desfăşura în paralel cu WTA International Praga.

Organizatorii WTA Lexington au anunţat până acum prezenţa a două jucătoare, ambele foste campioane la US Open: Serena Williams (1999, 2002, 2008, 2012-2014) şi Sloane Stephens (2017).

Serena Williams (9 WTA) a disputat trei evenimente în 2020: WTA International Aucklandunde a câştigat titlul – Australian Open – unde a fost eliminată în turul 3 (32) – şi Barajul pentru Turneul Final al Fed Cup, unde a câştigat la Jelena Ostapenko (40) şi a fost învinsă de Anastasija Sevastova (41).

Sloane Stephens (37) a avut un început de sezon foarte slab, a pierdut în primul tur la WTA Premier Brisbane şi Adelaide, Australian Open, International Acapulco şi a obţinut singura victorie la International Monterrey, în faţa Emmei Navarro (497), astfel că a coborât de pe locul 24 la începutul anului, pe poziţia actuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.