Într-o partida din optimile de finală ale WTA International “Samsung Open Presented by Corner”, care se dispută la Lugano:

Polona Hercog (Slovenia, 89 WTA) – Sorana Cîrstea (103)  3-6, 7-6(0), 6-4

Partida a durat 2h25′.
În primul set, Sorana s-a distanţat rapid de la 1-1, cu două break-uri consecutive – unul câştigat la 0 şi altul la 15 – adversara încercând o revenire de la 5-1, pe care jucătoarea noastră a curmat-o la timp.
Setul 2 a început mai agitat cu 4 break-uri în primele 5 jocuri, la 2-3, cu Sorana la serviciu, ploaia întrerupând partida.
După reluare, un schimb de break-uri a menţinut situaţia neschimbată. Până la 5-5 s-a câştigat cu serviciul, în ghemul 11 jucătoarea noastră a câştigat cu returul şi a servit pentru meci. Nu şi-a valorificat acest avantaj şi a abordat tie-break-ul descumpănită, neputând să facă faţă accelerării lui Hercog. Rezultatul a fost: niciun punct câştigat.
În decisiv românca părea hotărâtă să reziste, căci a reuşit două re-break-uri, egalând la 2 şi apoi la 3. Numai că de la 4-3 pentru ea nu a mai câştigat niciun punct în ultimele 3 jocuri.
În pauza de dinaintea ultimului ghem, ea îi spunea lui Andrei Cociaşu că nu înţelege ce se întâmplă. Or, dacă ea nu a înţeles, noi cu atât mai puţin.

Sorana rămâne cu acumulările cuvenite calificării în turul 2 (R16) şi râmâne de văzut dacă va reuşi să-ţi păstreze locul în top 100 WTA. pe care îl ocupă acum în clasamentul live.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.