Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

În primul tur (R64) al turneului WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, Simona Halep s-a reîntâlnit cu zgura în circuit. Bucuria ei a fost manifestă şi s-a reflectat în jocul prestat, în mare parte din meci:

Simona Halep (3 WTA) [3] – Margarita Gasparyan (Rusia, 65) [Q] 6-0, 6-4

Partida a durat 1h14′.
Simona a început în forţă şi a câştigat primele 8 jocuri ale partidei, doar unul fiind decis la avantaje. Ea a pierdut doar 8 puncte în primul set.
Apoi jucătoarea noastră s-a mai relaxat permiţându-i rusoaicei să intre în meci, să facă două break-uri, pe al doilea după ce a salvat o minge de meci la 5-3.
Simona s-a repliat la timp, a cerut şi sprijinul lui Daniel Dobre şi după două mingi de 5-5 salvate şi încă una de meci ratată, a încheiat partida datorită (şi) a unui net prietenos.

Simona acumulează deocamdată 65 de puncte WTA – 215, pentru sferturi de finală, anul trecut – şi un premiu financiar în valoare de 42.220 USD şi va juca în turul 2 (R32) cu învingătoarea din partida Alison Riske (SUA, 79) – Johanna Konta (Marea Britanie, 47), care se va disputa mai târziu, fiind programată ultima din sesiunea de pe terenul 4.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.