A fost publicată lista jucătoarelor acceptate la cele două turnee WTA 500 (fosta categorie Premier), care se vor disputa la Melbourne începând cu 1 februarie, înaintea Australian Open.

După cum ştim deja, se întocmeşte o listă centralizată pentru ambele turnee, apoi cele mai bine clasate 32 vor fi distribuite pe respectivele două tablouri – în calitate de capi de serie – care urmează apoi a fi completate aleator cu restul participantelor.

Turneele se vor numi “Gippsland Trophy” şi “Yarra Valley Classic”, după numele unor regiuni ale statului Victoria, pe care autorităţile vor să le promoveze, în urma încercărilor prin care a trecut ţara anul trecut, pandemia fiind precedată de incendiile devastatoare.

Patru jucătoare românce figurează pe lista de înscriere [la sfârşitul ştirii]: Simona Halep (2 WTA), Patricia Ţig (56), Sorana Cîrstea (71) şi Irina Begu (78).

*

După cum, de asemenea, ştim, în a doua săptămâna a turneului de Grand Slam se va disputa tot la Melbourne un turneu WTA 250, pentru jucătoarele eliminate în primul tur la Australian Open.

Noutatea este turneul WTA 500, care se va disputa după Australian Open, începând cu 22 februarie, la Brisbane.

Lista comună de înscriere pentru cele două turnee WTA 500 de la Melbourne:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.