Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 4 imagini
Mingea de meci – cu mesajul lui  Alizé  – la sfârşitul ştirii

Într-o partidă contând pentru turul 2 (R64) al WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”:

Alizé Cornet (Franţa, 53 WTA) – Mihaela Buzărnescu (32 WTA) [30] 7-6(7), 6-1

Partida a durat 1h58′.
Cornet a făcut primul break în jocul 3, dar Mihaela a egalat la 4, datorită celui din al 4-lea. A mai câştigat o dată cu returul în al 11-lea ghem şi a servit astfel pentru set la 6-5, când a fost la două puncte distanţă de set în două rânduri, dar a fost egalată la a 3-a minge de break a adversarei.
În tie-break, jucătoarea noastră a revenit cu 4 puncte câştigate la rând de la 3-6, salvând 3 mingi de set şi procurându-şi la rându-i una. Dar finalul a aparţinut franţuzoaicei, cu o serie de 3 puncte.
Setul doi a fost dominat de Cornet – 3 break-uri la zero – Mihaela neavând nicio oportunitate de a câştiga cu returul. În ultimul joc a salvat primele 3 mingi de meci, când a egalat de la 0-40.

Mihaela încheie turneul cu 10 puncte WTA, la fel ca la ediţia trecută, când pierduse în primul tur (R96). Premiul financiar este de 26.430 USD.

Aceasta a fost a 10-a înfrângere din 2019 a Mihaelei, singura victorie obţinută fiind cea de la International Acapulco.

Alizé şi-a exprimat în tweetul de mai jos (cu mingea de meci) respectul şi admiraţia faţă de Mihaela – partenera ei de dublu în câteva rânduri – şi de felul în care a luptat în primul set.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.