Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Gabriela Ruse a jucat astăzi a 5-a partidă la WTA International “Nature Valley Open“, care se dispută la Nottingham: primele două – în calificări – pe iarbă şi cele 3 de pe tabloul principal pe hard. [Astăzi doar în prima parte a zilei s-a jucat afară, ploaia trimiţând partidele – inclusiv cea a Gabrielei – în sală.]

În sferturile de finală ale turneului:

Caroline Garcia (Franţa, 28 WTA)[1] Gabriela Ruse (211) [Q] 4-6, 7-6(3), 6-1

Partida a durat 1h58′.
Gabi a reuşit să câştige la primire în primul joc al partidei, avantaj pe care şi l-a păstrat până la sfârşitul setului, câştigându-şi cele 5 jocuri de serviciu într-o manieră categorică: două la zero, două la 15 şi unul la 30.
În setul 2 s-a câştigat cu serviciul până la 5-5, fără ca niciuna dintre jucătoare să-şi creeze vreo oportunitate de a câştiga cu returul, scor la care Gabi a revenit de la 0-30 şi apoi şi-a procurat 3 mingi de break. Le-a ratat şi Garcia a dominat tie-break-ul.
Jucătoarea noastră nu a mai avut resurse şi pentru setul decisiv, care a fost dominat de adversarea ei, Garcia reuşind 3 break-uri.

Gabriela încheie un turneu excelent, în urma căruia a progresat serios în clasament, a obţinut două victorii în faţa unor jucătoare din top 100 WTA, şi a mai făcut încă o dată proba potenţialului pe care îl are şi care are nevoie doar de partcipări mai multe la turnee importante, pentru a fi pus în valoare.

Galerie videoclipuri (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.