Credit Foto: sina.cn

Semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului WTA International “Nürnberger Versicherungs Cup” s-a încheiat cu rezultatul:

Yulia Putintseva (Kazahstan, 39) [1]Sorana Cîrstea (93 WTA) 6-4, 7-5

Partida a durat 1h51′.
Primul set a fost decis de singura minge de break pe care a avut-o Putintseva, fructificată, în timp ce Sorana nu şi-a creat nicio oportunitate de a câştiga la retur.
Tot kazaha a condus şi în manşa a doua, datorită break-ului din jocul 3, doar că acum jucătoarea noastră ne-a dat speranţe când a primit pentru a rămâne în meci la 4-5 şi a făcut re-break. Dar ea n-a capitalizat această reuşită, căci în jocul următor a ratat o minge de 6-5 şi adversara a făcut din nou break, pentru a închide partida cu un ghem câştigat la zero.

Putintseva a jucat astăzi excelent, iar Sorana, deşi motivată, nu a găsit soluţiile necesare pentru a-i perturba ritmul. A fost obligată să rişte, iar aceasta a costat-o câteva puncte preţioase, pierdute în momente cheie.

Oricum, un turneu reuşit al jucătoarei noastre, care rămâne cu acumulările cuvenite calificării în semifinale, traduse printr-un spor net de 50 de puncte în linia de clasament (sferturi, la ediţia trecută), care îi asigură un progres până pe locul 84, începând de luni .

Să sperăm că această creştere de formă o va ajuta în dificila încercare ce o aşteaptă în primul tur al Roland Garros 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.