Jurnalistul italian Luca Fiorino – preluat de site-ul sportface.it – a anunţat aseară că una dintre jucătoarele înscrise pe tabloul de dublu la turneul WTA International “Palermo Ladies Open” – ale cărui partide din calificări vor începe sâmbătă, 1 august şi cele de pe tablourile principale pe 3 august – a fost depistată pozitiv. El a precizat că nu poate indica numele acesteia

Ulterior, Fiorino a revenit, precizând că este vorba despre testul serologic şi că este aşteptat cel al testului Real Time PCR. Rezultatul acestuia a venit seara târziu şi este negativ. În prima fază fuseseră depistaţi anticorpi de la o infectare anterioră cu coronavirus, care acum este complet vindecată.

Astfel, Rosalie van der Hoek – căci despre ea este vorba – va evolua săptămâna viitoare în proba de dublu, aşa cum a anunţat chiar ea pe Instagram la miezul nopţii, explicând şi contextul [postarea, mai jos].

Jucătoarea olandeză, în vârstă de 25 de ani, se clasează pe locul 121 WTA la dublu (clasament maxim: 115 / 4 februarie 2020) şi are 29 de titluri ITF în palmares. La Palermo va juca alături de compatrioata ei, Bibiane Schoofs (94 WTA la dublu), echipa lor fiind cotată a 4-a pe lista de înscriere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.