Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini cu Irina în timpul partidei din sferturi şi imagini de la Mertens – Bouchard / Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Pentru a 3-a oară în această săptămână, Irina Begu nu şi-a încheiat partida în ziua programată: luni i-a fost schimbată adversara şi a fost amânată pentru marţi,  joi meciul i-a fost întrerupt din cauza întunericului şi ieri, din cauza ploii.

Partida din sferturile de finală ale WTA International “Prague Open”:

Irina Begu (82 WTA) – Sara Sorribes Tormo (84)

va continua astăzi (sâmbătă) – de la ora 12.00 – cu jucătoarea noastră primind la scorul 6-2, 0-1 pentru ea.
În primul set, Irina s-a distanţat la 5-1, n-a închis setul cu serviciul, dar a făcut-o în jocul următor, cu returul, la a doua oportunitate.

Învingătoarea din această partidă o va întâlni în meciul 3, de la ora aproximativă 14.30 pe Simona Halep (2) [1] în semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului.

Apoi, se va disputa semifinala de dublu de pe jumătatea superioară a tabloului, în care echipa româncelor le va întâlni pe campioanele de la Roland Garros – Wimbledon 2018:

Monica Niculescu (60 WTA la dublu) / Raluca Olaru (54) [4]Barbora Krejcikova (8) / Katerina Siniakova (9) (ambele Cehia) [1]

Echipa calificată în finală de pe jumătatea inferioară a tabloului este deja cunoscută şi este compusă tot din jucătoare ale gazdelor: Lucie Hradecká (33) / Kristýna Plíšková (58).

În meciul 2 al sesiunii, de la ora aproximativă 13.00 se va disputa semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului de simplu:

Elise Mertens (23) [3] – Kristýna Plíšková (69)

Palmares direct: 2-0

Dacă despre calificarea în semifinale a Kristynei Plíškovácare a beneficiat de abandonul Anei Bogdan – am vorbit, Elise Mertens a învins-o în sferturi pe Eugenie Bouchard (330 WTA) [WC]: 6-4, 1-6, 6-4 în 2h17′.

Kristýna Plíšková revine într-o semifinală WTA, după cea pe care o juca în primul turneu al sezonului la WTA International Shenzhen, în timp ce Elise Mertens era prezentă ultima dată în această fază la Premier Osaka (septembrie) 2019.

Ordinea de joc – 15.08 – WTA Prague Open 2020

Tablourile turneelor WTA

Galerie videoclipuri (3)
Lovitura zilei – Begu – şi rezumatele partidelor Halep – Frech şi Mertens – Bouchard

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.