Imagini din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

În partida din primul tur (R56) al turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”:

Daria Kasatkina (Rusia, 21 WTA) – Irina Begu (113 WTA) [Q] 6-2, 7-6(5)

Partida a durat 1h35′.
Un prim set dominat de rusoaică, care a câştigat pe serviciul Irinei în jocurile 5 şi 7, în timp ce jucătoarea noastră a ratat la 2-3, trei oportunităţi de re-break.
Însă al doilea set a început sub cu totul alte auspicii: Irina a jucat mai bine, a făcut break în jocul doi şi la 5-2 şi-a procurat o minge de set pe serviciul adversarei. A ratat-o, dar în jocul următor şi-a mai creat două şanse de a câştiga setul, pe serviciul ei. Le-a ratat şi pe acestea şi a pierdut imediat jocul.
Românca a dus setul în tie-break, unde Kasatkina s-a desprins la 5-2, apoi 6-3. Irina a salvat primele două mingi de meci pe serviciul Dariei, dar a pierdut meciul pe al ei.

O serie de ratări în faţa unei adversare care a jucat ca şi până acum în acest sezon, haotic şi inconstant, dar a reuşit să se adune în momentele cheie: 3 din 3 mingi de break convertite, faţă de una din şapte, Irina.

Irina pare să se afle într-o profundă criză de încredere, de idei şi chiar bucuria de a juca nu mai poate fi ghicită în exprimarea ei pe teren.

Ea rămâne cu acumulările cuvenite calificării pe tabloul principal: 30 de puncte, faţă de 60 la ediţia trecută şi va mai coborî în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.