Imagini din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Mihaela Buzărnescu a câştigat şi a doua partidă pe care a jucat-o  la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”.

În turul 2 (R32):

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) – Julia Görges (Germania, 18) [16] 6-4, 3-6, 4-4 abandon Görges după 2h35′

  • Mihaela s-a desprins prima dată în jocul 3, a fost egalată în al 6-lea, dar în game-ul 7 a mai câştigat o dată la primire, avantaj pe care de data aceasta şi l-a păstrat până la sfârşitul setului
  • în primul joc al setului doi, Mihaela a ratat o minge de break, încă două în al 3-lea, în timp ce Görges a câştigat cu returul în jocurile 2 şi 4: 0-4. Mihaela s-a agăţat însă de acest set: a făcut un break la zero, şi-a câştigat serviciul, după ce a salvat 6 mingi de break: 2-4. În jocul următor a ratat o minge de break şi nemţoaica şi-a făcut serviciul, pentru ca în următorul, românca să salveze o minge de break şi de set şi să se apropie la 3-5. N-a mai avut însă zvâcnire în ultimul joc.
  • perioada ezitantă a Mihaelei a continuat şi la începutul setului decisiv, când şi-a pierdut serviciul în primul joc. Însă şi-a revenit treptat şi după ce a ratat două mingi de break în jocul 4, a fructificat-o pe prima pe care şi-a procurat-o în al 6-lea ghem şi a egalat la 3. Görges a reuşit să câştige din nou cu returul: 4-3 dar – la 30-0 în jocul următor pentru Mihaela – a acuzat o problemă la coapsa dreaptă şi meciul s-a întrerupt. Ea a primit îngrijiri medicale, minute bune, la vestiar. La revenire s-au mai jucat două puncte, Miki a egalat la 4 şi Görges a abandonat.

Mihaela acumulează 105 puncte WTA – 50 nete, căci i-a ieşit un turneu de 55 de puncte din linia de clasament – un premiu financiar în valoare de 29.866 € şi o va întâlni tot astăzi în optimile de finală pe Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA) [1], care a trecut de Dominika Cibulkova (Slovacia, 33): 6-3, 6-3 în 1h42′.

Mihaela are un palmares direct: 0-1 cu Osaka:

Credit info: itftennis.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.