Simona, la conferinţa de presă
Credit foto: Jimmie48 Tennis Photography
Videoclipuri – conferinţa şi momentele importante ale partidei, la sfârşitul ştirii

După partida pe care a pierdut-o astăzi la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, Simona Halep a spus la conferinţa de presă:

Dacă e să iau partea pozitivă din această înfrângere sunt norocoasă că am scăpat (râzând). Sigur, n-am vrut să pierd astăzi. E greu acum, dar cine va putea să meargă până la sfârşit, va avea o săptămână bună.

Am început să simt puţin durerea la picior în setul doi. Probabil de la alunecări. Ieri n-am reuşit să fac prea multe, am avut două zile libere şi mi-a fost greu să revin la acest ritm intens. Nu este nimic grav, vreo ruptură, e o mică accidentare care va dispărea în câteva zile.

Consider că [Vondrousova] e foarte talentată. E o jucătoare foarte bună şi cu siguranţă va ajunge în top. E  stângace, deci dificil de abordat, serveşte bine, se deplasează bine, poate să taie şi mingile care sunt mai departe de ea, toate acestea, avantaje importante.

Nu ştiu la ce să mă aştept la Roland Garros, pentru că sunt pentru prima dată în postura de a fi campioană en titre la un Mare Şlem. O să încerc să fiu mai relaxată, să mă bucur mai mult şi sper să câştig câteva meciuri. Altceva n-am de făcut în plus.

Nu ştiu ce va fi acolo. Am spus-o mereu în ultima vreme că topul este echilibrat, oricine poate câştiga. Kiki Bertens, are şanse, Stephens, de asemenea. Vom vedea. Şi eu sunt foarte curioasă.

Galerie videoclipuri (2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.