Nu rata:

WTA Shenzhen 2020: Irina Begu a pierdut în primul tur

După ce a parcurs cu succes calificările turneului WTA International “Shenzhen Open”, Irina Begu nu a reuşit să treacă astăzi de primul tur (R32) pe tabloul principal:

Kristyna Pliskova (66 WTA) – Irina Begu (101 WTA) [Q] 6-3, 6-3

Partida a durat 1h16′.
Un break în primul set – în jocul 6 – şi două în al doilea – în jocurile 5 şi 9 – pentru Kristyna au stabilit scorul final, în condiţiile în care Irina nu şi-a creat nicio oportunitate de a câştiga cu returul.
Pliskova a servit 6 aşi şi a comis două duble greşeli, Irina a servit 3 aşi şi a comis 7 duble greşeli.

Irina rămâne cu acumulările cuvenite calificării pe tabloul principal – 18 puncte WTA şi 4.205 USD – iar Kristyna o va întâlni în optimi pe deţinătoarea titlului, Aryna Sabalenka (Belarus, 11) [2], care a eliminat-o astăzi: 6-3, 6-0 în 1h13′ – după ce s-a desprins de la 3-3 – pe Margarita Gasparyan (Rusia, 103) [Q].

Irina şi Kristyna sunt partenere la dublu, dar partida lor nu este programată astăzi. În schimb, altă jucătoare din România va evolua astăzi, cu începere de la ora estimată 10.00. În partida contând pentru primul tur (R16): 

Misaki Doi (Japonia, 120) / Monica Niculescu (45) – Ekaterina Alexandrova (Rusia, 92) / Oksana Kalashnikova (Georgia, 57)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com