Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Elina Svitolina a rămas neînvinsă în finalele pe care le-a jucat în 2017, după ce aseară a câştigat ultimul act al turneului WTA Premier 5 “Rogers Cup”, care s-a disputat la Toronto:

Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) [5] – Caroline Wozniacki (Danemarca, 6) [6] 6-4, 6-0

Partida a durat 1h17′.
Începutul partidei a fost echilibrat cu câte două break-uri de fiecare parte. De la 4-4 însă, Svitolina s-a desprins decisiv cu 8 jocuri consecutive.

Elina Svitolina (22 de ani) a devenit astfel prima jucătoare care – începând cu 2009, când a fost introdusă categoria – câştigă 3 titluri Premier 5 într-un sezon: Dubai, Roma şi acum Toronto.
Lor li se mai adaugă cele WTA International de la Taiwan şi Istanbul, ducând numărul titlurilor cucerite în 2017 la 5 şi cele din întreaga carieră la 9: 3 Premier 5 şi 6 WTA International. Celelalte titluri la categoria WTA International au fost câştigate între 2013-2016, câte unul pe an.

În urma succesului de la Toronto, Elina Svitolina a fost recompensată cu 900 de puncte WTA şi cu un premiu financiar de 501.975 USD.

Efectul punctelor cucerite de jucătoarea din Ucraina se reflectă în clasamentul WTA ce va fi dat publicităţii astăzi prin progresul până pe locul 4.

Galerie videoclipuri (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.