Ştire actualizată

Ultimul wild card pe tabloul principal a fost acordat Gabrielei Ruse (83 WTA), ea urmând să se alăture celorlalte trei jucătoare deja prezente, Simona Halep (19), Irina Begu (56), Jaqueline Cristian (108) [WC].

Irina Fetecău, care fusese invitată [vezi mai jos] nu poate veni, fiind accidentată, wild card-ul ei din calificări fiindu-i atribuit Irinei Bara (136).

Ştirea iniţială

După frumoasele surprize pe care organizatorii turneului WTA 250 “Transylvania Open”, care se va disputa la Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie, le-au oferit pe tabloul principal –  campioana de la US Open, Emma Răducanu, campioana de la WTA 1000 Indian Wells, Paula Badosa, Garbiñe Muguruza, fără a o omite desigur pe Simona Halepprintre alte nume redutabile, dânşii continuă în aceeaşi manieră şi tocmai au anunţat că patru jucătoare de perspectivă din România vor fi invitate în calificări [tabloul va fi compus din 24 de jucătoare, după două runde, 6 dintre ele promovează pe tabloul principal; calificările se disputa sâmbătă, 23 şi duminică, 24].

Andreea Prisăcariu (21 de ani) – care ne-a dat ocazia să vorbim mult despre ea în acest sezon, în care a urcat de pe locul 640 până pe 340, săptămâna aceasta.

Irina Fetecău (25 de ani, 239 WTA) – despre care vorbeam ultima dată aici şi care este în cursul celui mai bun sezon al carierei în care a progresat de pe locul 309, pe 239.

Briana Szabo (15 ani, 1146 WTA) – care face primii paşi hotărâţi la senioare.

Ilinca Amariei (19 ani, 1439 WTA) – campioană naţională a junioarelor în 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.