A fost tras la sorţi tabloul calificărilor ultimului turneu WTA al sezonului, International “Upper Austria Ladies Linz”, care se va disputa săptămâna viitoare, pe hard, în Tips Arena şi va fi dotat cu o contribuţie financiară totală în valoare de 202.500 USD.

După cum ştiam, mai multe jucătoare românce erau prezente pe lista de înscriere pentru tabloul principal şi Irina Bara, pe cea a calificărilor.

În urma altor retrageri [sursă] – printre care cea a Patriciei Ţig şi a Anei Bogdan, care a anunţat astăzi pe Instagram [postarea, la sfârşitul ştirii] că a luat virusul, cu simptome uşoare: probleme de respiraţie şi dureri musculare, dar cu un moral bun – alte două jucătoare românce, Jaqueline Cristian şi Laura Paar, au avansat pe lista calificărilor.

Credit Foto 2: Serdar Sözkesen / Kort Dergi

Astfel, ele sunt prezente pe tabloul  compus din 24 de jucătoare [în format PDF, mai jos], după două runde, 6 urmând să promoveze pe tabloul principal.

Ele vor juca următoarele partide în primul tur:

Laura Paar (198 WTA) [11]Rebecca Sramkova (Slovacia, 204, clasament maxim: 111 WTA / mai 2017, 24 de ani)

Irina Bara (116) [2]Katharina Gerlach (Germania, 243, clasament maxim: 233 WTA / noiembrie 2019, 22 de ani)

Jaqueline Cristian (169) [8]Mira Antonitsch (Austria, 641, clasament maxim: 507 WTA / iunie 2017, 21 de ani)

Jucătoarele noastre nu şi-au mai întâlnit până acum adversarele.

Partidele primei runde se vor disputa mâine (sâmbătă).

Ordinea de joc:

18 - 24 ian 2021
Săptămâna aceasta nu se desfășoară nici un turneu

 

View this post on Instagram

 

Cam așa voi arăta si eu in urmatoarele 14 zile 😁🙃 însă la mine nu părul este așa ravașit (sau poate si el in unele zile 😆🤭), ci respirația este…si muschii sunt putin afectati.. Dar sunt optimista ca ma voi recupera repede si voi fi bine.Tot ce imi doresc este sa fiti sanatosi cu totii si sa va protejati! 🙏🏼🙌🏼😷💚 That’s my look for the next 14 days 😁🙃 But it’s not my hair that looks so messy.. my breath is..and my muscles are a bit affected..But i am very optimist I will recover quickly and I will feel better soon. The only thing I wish is for you to be healthy and stay safe! 🙏🏼🙌🏼😷💚 #staysafe #stopcovid19⛔️ #stayhealthy

A post shared by 🦋 (@_ana.bogdan_) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.